RADIOTAXI LA MOLINA. TAXIS LA MOLINA SL. RADIOTAXI PUIGCERDA.
T. 972 14 01 01
reserves@radiotaxipuigcerda.cat
INICI    QUI SOM    ÀMBIT    TARIFES    BLOG   CONTACTE          

PROTOCOL DE BONES PRÀCTIQUES PROFESSIONALS


Introducció

Com en qualsevol altra professió, el taxista ha de desenvolupar la seva activitat seguint un protocol d’actuació que li permetrà oferir un servei de qualitat, així també treballar amb totes les garanties de seguretat, tant des del punt de vista professional com personal.

Des de TAXIS LA MOLINA, SL. considerem que el Protocol de Bones Pràctiques dels professionals taxistes posa les bases de l'ofici: la forma de la qual es presta el servei, la manera com es tracta el vehicle, la relació que s'estableix amb el client del taxi, les mesures de seguretat que s'adopten a l'hora d'exercir l'activitat,... El Protocol conté en definitiva la normativa que regula el servei ,a la qual el taxista deu un respecte rigorós.

Per aquest motiu, el compliment o el no-compliment d'aquest Protocol de Bones Pràctiques professionals és clau en el desenvolupament de l'imatge de les marques RADIOTAXI LA MOLINA i RADIOTAXI PUIGCERDÀ.CAT; així com permet la rendibilitat del projecte i la seva competitivitat en el sector del transport de persones en vehicles de fins a nou places a la Cerdanya.

De la mateixa manera, és també important col·laborar amb els Mossos d'Esquadra a fi de facilitar la seva labor inspectora i de control de l’activitat.


Sobre l’inici del servei


Sobre la seguretat en el desenvolupament de la professió

Tots els vehicles de la companyia van equipats amb un sistema de localització del vehicle per a emergències.

Quan s’utilitza el sistema de seguretat del vehicle mitjançant el polsador, el CAT-112 rep automàticament una trucada d’emergència.

En aquesta trucada el gestor escolta el que està passant a l’interior del taxi a la vegada que obté la posició del vehicle (encara que per motius de seguretat no respongui a la seva trucada).

El CAT-112 està en relació directa amb la Sala de Coordinació de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra, que realitza el seguiment del vehicle i envia els recursos necessaris.

Per garantir el correcte funcionament del sistema i evitar activacions errònies, és imprescindible seguir les següents directrius:


Consells sobre seguretat


Mesures de prevenció


És important denunciar

Si sou testimoni o víctima d'un fet delictiu, és important que ho denuncieu adreçant- vos als Mossos d'Esquadra, ja sigui en persona, trucant al telèfon 112 o per internet, a través de la pàgina web www.mossos.net.

Proporcioneu el màxim de dades possibles dels autors (edat, aparença, alçada, marques distintives, mitjà de fugida, etc.). Això facilita la tasca policial.

Si presenteu denúncia a les dependències policials, heu de saber el següent:


Atenció al usuari:


Regles d’atenció al client vigents a la companyia


Normes d’actuació


Imatge i comportament personal


Relació amb el client


Gestió de queixes i suggeriments


Seguretat del client


Neteja de manteniment en horaris de servei


Puigcerdà, desembre de 2016

També pots realitzar la teva reserva per telèfon al:
+34 674 02 93 52
NORMATIVA APLICABLE I
OBJECTES PERDUTS
Llei Catalana del Taxi
Reglament del taxi de Puigcerdà
Protocol de bones pràctiques professionals
Objectes perduts
Formulari de reclamació d'objectes perduts
LOPD
Política de protecció de dades.
Política de privacitat.
CONTACTE
 info@radiotaxipuigcerda.cat
 972 14 01 01
RADIO

radio ad